A single story Mid-Century Modern completely updated with vaulted ceilings, full height Fleetwood sliding doors that create a wall of glass connecting the garden side of the house and extended original stone walls. Additions include a new anigre wood & stainless steel paneled media room and powder room, enlarged open plan living room and dining room as well as a sleek master bath with walk in closets. The kitchen was enlarged to encompass a functional island and a breakfast area banquette. Beautiful exotic stone and black granite tile work complement a chef's range and detailed rift cut oak cabinetry. Extensive landscaping, stone retaining walls and waterfall pool enhance the indoor/outdoor character typical of this period of design.

Architect: Ward Jewell Architect, AIA
Interior Design: Zale Design Studio
Construction: Jonathan Silberman Construction
Photography: Zale Design Studio